Novice

by Barbara Šogorič 25 Mar, 2024
Prva ponedeljkova vadba bo izvedena 8.aprila , ker zaradi Velikonoċnega ponedeljka vadba na 1.aprila ne bo potekala.
by Barbara Šogorič 14 Mar, 2024
Bližajoča pomlad polni skupine, zato za Bežigradom v Domu skupnosti v ponedeljek, 18.marca odpiramo dodatni termin , kajti sredin poka po šivih.
by Barbara Šogorič 13 Mar, 2024
Sonce danes nas je spomnilo na poletje in če si ga želite še več, vabljene ta konec tedna v Opatijo na dogodek "Vikend na OFF" , ki se bo odvijal tretjič. Med drugim bomo z dr. Ano Debevc Prašnikar govorile o pravilni osnovni negi kože in o načinih, ki ohranjajo dobro ravnovesje ženskih hormonov po 40.letu. Zakaj bi pustile, da nam neravnovesje hormonov povzroča slab spanec, nihanje razpoloženja, nabiranje dodatnih kilogramov, pomanjkanje energije, "meglo" v spominu in druge poznane znake (pred) menopavznega obdobja, če obstajajo načini, da se jim izognemo. Druženje na morju bo zanimivo in prijetno. Podrobnosti dogodka najdete TUKAJ .
by Barbara Šogorič 06 Mar, 2024
Intenzivnost na jutranji vadbi se je začela povečavati . Male žogice, ki smo jih uporabljale za dodatno intenzivnost v januarju, smo zamenjale z elastičnimi trakovi in v marcu in aprilu bomo vadbo s trakovi nadaljevale. Nudijo nam občutek dodatne obremenitve , kot da bi vadile z utežmi in še večkrat se bodo na vadbi pojavile funkcionalne vaje za izboljšanje mišične moči in ostalih motoričnih sposobnosti. Teme, ki smo jih odprle v pogovoru na vadbi, o (ne)ravnovesju hormonov in drastičnem zmanjšanju mišične moči v obdobju po 40.letu, bodo del programa tudi na prihajajočem tretjem vikend ODDIHU v Opatiji , prihodnji konec tedna. Če se katera od vas želi pridružiti, srčno vabljene. druženje bo zato na morju še toliko bolj zanimivo in pestro.  Podrobnosti preberite TUKAJ .
by Barbara Šogorič 19 Jan, 2024
Člane kluba vabim na TRETJI ODDIH, tokrat v morski OPATIJI
by Barbara Šogorič 30 Nov, 2023
V sredo, 29.novembra smo pričeli izvajati vadbo za našega novega naročnika, Četrtno skupnost Bežigrad v Domu skupnosti . Zanimanje za to lokacijo je veliko, ker pa ne omogoča parkiranja v bližini, priporočamo, da na vadbo krajani Bežigrada pridete s kolesom ali peš.
by Barbara Šogorič 10 Nov, 2023
Odpiramo NOVO lokacijo za Bežigradom in sicer za četrtno skupnost Bežigrad. PILATES vadba bo potekala vsako sredo ob 19.00 uri v Domu skupnosti na Belokranjski 6. Vadba je za prebivalce četrtne skupnosti brezplačna. Informacije in prijave: info@vgibanju.si  Vabljeni!
by Barbara Šogorič 07 Nov, 2023
Sporočamo, da je med krompirjevimi počitnicami zdravstvenemu domu Bežigrad, v katerem organiziramo vadbo vsak torek ob 19.30, uspela preureditev telovadnice , tako danes FIZIOLATES vadba poteka nemoteno dalje s še boljšimi pogoji za gibanje . Skupina je trenutno polno zasedena.
by Barbara Šogorič 07 Nov, 2023
V november smo včeraj štartali ponovno s polno Adrijanino ponedeljkovo FIZIOLATES skupino v Šentvidu , v Kosezah je vaditeljica Vesna pričela s funkcionalno vadbo za enega naših naročnikov . Vadbo namreč organiziramo tudi za podjetja in ustanove, ki skrbijo za redno gibanje svojih zaposlenih. Pridružite se naši družini podjetij in organizacij za katere organizitramo vadbo v živo ali on-line preko posnetkov v naši mobilni aplikaciji.
by Barbara Šogorič 06 Nov, 2023
Trem večernim terminom, od katerih sta dva polno zasedena , dodajam še jutranjega, v čudovitem vadbenem studiju v Vižmarjih, kjer se vam bom prvič pridružila kot vadeča, za vodenje vadbe pa bodo poskrbele moje kolegice vaditeljice. Komu je ta vadba namenjena? Ženskam 30+, 40+ in mojih let, torej 50+. Tudi v vlogi vadeče bom skrbno bedela nad programom vadbe, da bo vsaki posameznici v skupini individualno prilagojena . Če ste zelo fit in v mlajših letih kot jaz, ne skrbite, dodana vam bo intenzivnost , da se boste skupaj z nami veselile nad rezultati, ki jih bomo z vadbo dosegale. Število vadečih v skupini je največ 8.
Naloži več

Prijavite se na naše E-novice

Prijavite se na naše novice in ostanite v stiku z nami.

Contact Us

Vabljeni v gibanje z nami!

Vadite lahko preko aplikacije www.online.vgibanju.si online s posnetki ali online v živo, ko vaditeljice vodimo vadbo in jo sočasno predvajamo v živo preko zoom aplikacije.


Lahko pa se nam pridružite v gibanju tudi v telovadnici, ki se nahaja v Šentvidu v Ljubljani.

Podrobnosti najdete v rubriki www.vgibanju.si/vadba-v-telovadnici 


Za termine online vadb v živo in teremine vadb v telovadnici si oglejte naš URNIK.


Pošljite vaše povpraševanje na 
info@vgibanju.si.


Pridruži se nam!

Sledite nam


Sledite utrinkom naših vadb, priporočilom in nasvetom za zdrav življenski slog na naših družabnih omrežjih.

Share by: