V gibanju logo

Če berete te besede, potem že morda pomeni, da ste razmišljali o vadbi z osebnim trenerjem in veseli nas, da vam lahko pomagamo izbrati nekoga izmed nas, ki se bo lahko prilagodil vašim željam glede urnika in lokacije vadbe in seveda, ki bo znal sestaviti program vadbe tako, da boste pravilno in vztrajno dosegli cilje, ki jih z vadbo želite doseči.

Iz izkušenj vemo, da pri izbiri osebnega trenerja pogosto igra pomembno vlogo tudi spol trenerja, - takšni pač smo. Tudi tu lahko olajšamo izbiro, kajti individualne vadbe vodimo diplomirane športne pedagoginje Polona, Katja, Ana, Urška in Barbara.

Osebne trenerke smo trenirane ženske, nekatere tudi mamice, ki dneva brez gibanja ne poznamo, zato povsem razumemo, kaj želite z individualno vadbo doseči! Med strankami imamo širok spekter vadečih, tako ženske kot moške, ki redno vadijo z nami iz različnih vzrokov, kot so izguba prekomerne teže, premalo samodiscipline za redno vadbo, težave z motoriko, premalo znanja za kakovostno vadbo doma ali v naravi ipd... Kot posebnost pa naj omenimo tudi individualno vadbo z otroki, mladostniki. Pomagamo vam, ko imajo vaši otroci težave pri športni vzgoji, težave s prekomerno telesno težo ali pa takrat, ko skušamo vašemu otroku šport priljubiti in in mu pomagati, da telo začuti, vrednosti in ocenjuje tudi drugače, ne samo po videzu. Dekleta, ki imajo pogosto težave s svojo samopodobo, s športom naučimo biti zadovoljne same s sabo zaradi sposobnosti, spretnosti in moči telesa, ter ga spoštovati zaradi vseh dejavnosti, ki jim jih telo omogoča, namesto, da se obsojajo ali počutijo slabo zaradi izgleda. S športom skušamo slabo samopodobo popraviti in jim pomagati, da uživajo v gibanju in skozi vadbo začutijo veselje do športnega načina preživljanja prostega časa. Še posebej v dobi računalnikov in televizije...

Pokličite ali pišite nam in veselilo nas bo pomagati uresničiti vaše želje!

Pridite na poskusni obisk!

Informacije

Pokličite nas na
040 99 00 22

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros