V gibanju logo

Mamice z otroki vabimo, da se nam pridružite na dopoldanski vadbi pilates, ki je namenjena vsem športno aktivnim mamicam ali mamicam, ki bi aktivne rade postale. Pilates vadba poteka na blazini, leže, sede ali stoje, zato je vaš malček lahko neprestano v vaši bližini. Kadarkoli ga lahko pomirite, nahranite ali previjete.

Večji otroci se lahko svobodno gibljejo po prostoru saj zaradi načina vadbe ni nevarnosti, da ga kdo med gibanjem pohodi ali po nesreči udari.

Vadba sestoji iz približno 18 intenzivnih vaj z 10 do 12 ponovitvami, zato se ne bojte, da na začetku ne boste zmogli. Pričeli boste z izvajanjem manjšega števila ponovitev, ki se bodo iz meseca v mesec stopnjevale.

Ker vadba vključuje stiskanje mišic medeničnega dna je izredno priporočljiva za nosečnice in mamice po porodu. Zaradi izrednega oblikovanja telesa, ki se z redno vadbo doseže, imajo pilates rade tudi mamice, ki so že nekaj let po porodu ali imajo celo že odrasle otroke. V to skupino ste vabljene vse!

Pilates za mamice z otroki poteka v dopoldanskem času. Če ste začetnica v pilates vadbi, nas predhodno pokličite na tel. št. 040 99 00 22, da se z vami dogovorimo za uvajanje, kjer vam predstavimo osnovna načela pilates vadbe, ki jih morate poznati za varno in pravilno vadbo. Uvajanje poteka 20 minut pred pričetkom vadbe.

Pridite na poskusni obisk!

Informacije

Pokličite nas na
040 99 00 22

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros