V gibanju logo

O nas

Športni klub “V gibanju” je nastal leta 1997 z namenom delovanja in organiziranja strokovnih športnih programov in širjenja zavesti o zdravem načinu življenja v gibanju. Klub šteje 250 rednih članov, ki v Ljubljani in njeni okolici obiskujejo športne programe, ki jih klub nudi od ustanovitve dalje.

Sprva se je športni klub imenoval Planet šport, se kasneje zaradi ponudbe športnih programov za nosečnice, mamice po porodu in otroke preimenoval v športni klub Fit Mami, leta 2012 pa zaradi razširitve športnih programov za podjetja in moško populacijo v Športni klub “V gibanju”.

Visoka stopnja strokovnosti in osebna zavzetost vaditeljev športnega kluba omogočajo, da so programi, ki jih organiziramo odlični in daleč nad vsakim povprečjem. Večino ekipe sestavljamo športne pedagoginje in fizioterapevtke. Vse vaditeljice ekipe imamo za sabo že veliko let vodenja različnih športnih programov, zato imamo veliko izkušenj pri snovanju programov vadb in bogato strokovno znanje.

Članom kluba nudimo odlično počutje in najboljšo vadbo že 20 let. Najbolj od vsega nas veseli zadovoljstvo naših članov, ki z veseljem prihajajo redno na naše vadbe iz leta v leto. Takrat vemo, da je namen športnega kluba ob ustanovitvi daljnega leta 1997 dosežen.

Se nam želite pridružiti tudi vi? Pridite na poskusni obisk!

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros