V gibanju logo

Barbara Šogorič

barbara_sogoric

Odraščala je na pobočju Julijskih Alp, v gorenjski vasici Mojstrana, poznani po številnih krajanih, ki so bili udeleženci olimpijskih iger. Športni duh domačega kraja je bržkone vplival na vpis študija na Fakulteto za šport, saj je že pred študijem pričela z vodenjem skupinskih športnih vadb, čemur je leta 1997 sledila ustanovitev športnega kluba V GIBANJU. Le-ta letos praznuje že 22-letnico delovanja, kar priča o njegovem kakovostnem in strokovnem delovanju. Barbara v športnem klubu deluje kot strokovni vodja in vaditeljica pilates vadb.

Športnemu klubu je leta 2014 dodala še ustanovitev blagovne znamke Privilegium Slovenia, s katero se je pridružila eni najuspešnejših slovenskih turističnih agencij Happy Tours. S Privilegium Slovenia je našla možnost, da kot odlična organizatorica uresniči številne ideje in ustvarja (tudi športne) dogodke in popotovanja, ki so drugačni od tistih, ki jih slovenski trg ponuja.

Tudi otroka sta podedovala ljubezen staršev do športa, saj je najstnica letna Luna odlična tekmovalka v preskakovanju ovir s konji, 13 letni Bono pa je po nekaj letih treniranja hokeja na ledu drsalke zamenjal za zelenice nogometnega kluba. Vsem skupaj gibanje predstavlja neprecenljivo vrednoto.

Nazaj na ekipo

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros