V gibanju logo

Blog 15.januar 2017

kategorije: Blog, Polonina "Akademija zdravja"

Stres, nezdravo prehranjevanje, premalo počitka in nezadostna regeneracija, prepleteni z družinskimi obveznostmi, skrbjo za gospodinjstvo… Krivda in slaba vest zaradi nezdravega načina življenja, znotraj nas pa večno vprašanje:

»Kdaj bo prišel čas tudi zame?«

Praktično vse slovenske odrasle ženske nosimo v sebi malo Cankarjanske matere, ki daje prednost vsem drugim, le sebi ne. Ki bi vse storila za druge, le sebe vedno postavlja na zadnje mesto. V njenih očeh so vsi drugi v težji situaciji kot ona. Ona bo že nekako. »Samo, da otroci odrastejo, le še toliko, da se tempo v službi umiri, samo še do počitnic zdržim in bo«, si govori.

Vam je znano?

Občutek krivde nas vleče nazaj, stran od napredka, večno razdajanje prazni naše zaloge življenjske energije, ustrežljivost in ugajanje krivita našo hrbtenico…
Posegamo po hrani, da nam dvigne energijo, izboljša razpoloženje (ki ga taista krivda spet spusti v globine). Iščemo nekaj, kar bi nas dvignilo, napolnilo. Iščemo nekoga, ki bi hodil namesto nas. Iščemo princa na belem konju z vilo na Maldivih in receptom za srečo.

Naj vam povem: princa ne bo in Cankarjeva mati je passé. S tako miselno naravnanostjo danes ne bi preživela niti enega ponedeljka na našem delovnem mestu. Cankarjeva mati v vas potrebuje posodobitev. Posodobitev, ki se ji reče mati IN žena IN poslovna ženska. Ne samo mati, ki je gospodinja/služkinja. Ti časi so minili, realnost se je drastično spremenila, tempo je izjemno naporen za vse nas. Danes moramo znati same poskrbeti zase – šef prav gotovo ne bo, mož in otroci tega ne vidijo.

Ampak, kje začeti s skrbjo zase? Kje dobiti znanja, s kom se o tem pogovarjati?
O tem se lahko pogovarjate le z ženskami s podobno zgodbo.

Zato vam prihajamo naproti tri zrele in odgovorne ženske, polne življenja, znanja in izkušenj pri delu z ženskami. Dve mamici, partnerke in poslovne ženske, vse tri športne pedagoginje z veliko znanja o delovanju naših teles, o njihovih potrebah, o skrbi za zdravje.
Predvsem pa tri ženske, ki smo uspele utišati Cankarjansko mati v sebi, in si zavoljo »preživetja« znamo vzeti čas zase. Čas za polnjenje baterij, za druženje, za oddih, za gibanje, za zdravo prehranjevanje, za dolgoročno zdravje. Ker vse to potrebujemo, če želimo še naprej uspešno združevati dom, družino in službo.

Če ste se v tej zgodbi prepoznale, če ste željne odklopa od vsakdanjega stresa, hrupa ter hitenja in bi si želele vzeti čas samo zase, vas z največjim veseljem sprejmemo v našo žensko družbo, ki se bo 17.-19. marca odpravila na INSIDE-OUT BODY TRANSFORMATION DOGODEK v tri prečudovite vile na dalmatinski obali!

Baterije si bomo napolnile v kraljevskem slogu, si priskrbele obilo novega znanja s področja zdravega načina življenja (prehrana, gibanje, antistres) ter se veliko »po žensko« pogovarjale.

Na vas čakajo:

  • 3 dnevi druženja, učenja, gibanja in oddiha
  • 3 razkošne vile ob morju,
  • 3 mentorice, ki bodo poskrbele, da bo vaš oddih tudi poln uporabnega znanja.

INSIDE-OUT BODY TRANSFORMATION VIKEND vam bo dal:

  • odklop po žensko (razvajanje, učenje, druženje)
  • novo moč za delovanje (dom-družina-služba)
  • znanje in motivacijo za izboljšanje zdravja

Če je ta program to, kar trenutno potrebujete, vas vabim, da si odprete priponko z več informacijami, ali mi pišite na info@vgibanju.si.

Kako čarobno lepe bodo naše vile, pa si lahko ogledate tukaj.

Trio organizatoric dogodka se vas že veseli, Polona Schmitzberger, prof. šp. vzgoje

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros