V gibanju logo

Blog 12.marec 2017

kategorije: Blog, Polonina "Akademija zdravja"

Ste kdaj pomislili, kako nas ima telo rado?

Neizmerno. Za nas počne kup stvari, katerih se sploh ne zavedamo. S svojo inteligentnostjo samo skrbi za tako pomembne procese, kot so dihanje, prebavljanje, rast, zdravljenje… Pa vendar mu nekaj manjka… Manjka mu nežen in skrben gospodar, ki bi mu prisluhnil, ko mu sporoča v svojem jeziku. In če bi mu prisluhnili, bi nam povedalo, da je utrujeno, da najbolj od vsega potrebuje počitek, temeljito čiščenje, da se bo lahko obnovilo in pozdravilo.

Vse to nam skuša povedati z znaki, ki jih napačno razumemo: s herpesom, s kožnimi izpuščaji, zaprtjem, kašljem, bolečinami… To je njegov jezik, ki sporoča, da se duši v strupih in omaguje od stresa. Mi pa ga utišamo, vzamemo tableto, spijemo kavo in drvimo dalje. Ne moremo se ustaviti, nimamo časa…

Ampak telo vztraja, komunicira glasneje: resna obolenja, kronične bolezni… Vse to je le izraz ultimativne zastrupljenosti organizma.

Potreben je reset, temeljito razstrupljanje in nato ponoven štart.

In kako mu pomagati?

S preizkušenim programom, starim tisočletja in razširjenim po celem svetu: s postom.

A ne ustrašite se “stradanja”. Naš program je modro integriran v današnji čas, saj združuje mentorstvo, sodelovanje in vizijo, predvsem pa razstrupljanje vseh izločal telesa (ne samo črevesja) in zdravljenje na celičnem nivoju.

Zato za vse, ki bi se še želeli priključiti enotedenskemu programu CELOSTNEGA RAZSTRUPLJANJA TELESA, “sto POSTo v pomlad”, objavljam dva dodatna termina uvodne delavnice:
1. jutri, v ponedeljek, 13.3. ob 17h v GD Rudnik ali
2. v sredo, 15.3. ob 18h v GD Rudnik.

Kako poteka postenje pri meni? Danes je 7. dan, pijem stisnjene sokove, čaje, vodo in zelenjavne prevretke. Počutje je odlično. Energija se mi je potrojila. Potrebujem manj spanca. Zbujam se predčasno in popolnoma spočita. Imam neverjetno jasne misli in glavo, polno idej. Imam čistejšo kožo, zobe in močnejše nohte, ki se jim mudi rasti. Tanita tehtnica pa je že po treh dneh pokazala, da je starost organizma padla z 31 let na 28 let, zmanjšala se je telesna maščoba, še posebej okrog notranjih organov (ki je najnevarnejša za telo).

Kaj sem spoznala?

Ko telo čistim, ga spet lahko slišim, kaj mi sporoča. Slišim, kakšna dejavnost mu odgovarja (umirjena ali živahna), kakšna hrana mu odgovarja in kdaj je v resnici lačno. In pove mi, ko ima dovolj. In jaz ga slišim.

Priporočam vsem, ki čutite, da je čas, da telo očistite!

V četrtek pa se vaditeljice že odpravljamo v Zadar na naš INSIDE OUT BODY TRANSFORMATION VIKEND, kjer bomo od petka do nedelje uživale z vami! Kovčki so že skoraj spakirani, vam bomo poslale malo dalmatinskega sončka v Ljubljano!

Polona Schmitzberger, prof. šp. vzgoje

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros