V gibanju logo

Blog 1.oktober 2016

kategorije: Blog, Polonina "Akademija zdravja"

Dragi moji!

Končno je prišel čas, ko vas lahko povabim na novo in edinstveno šolanje, za katerega lahko trdim, da pomeni revolucijo v pristopu k zdravem načinu življenja.
Program sem, skupaj z vami, razvijala kar nekaj let, da sem znanja in izkušnje povezala v enostavno, razumljivo, drugačno in uporabno CELOTO ter zbrala metode in orodja, da si boste svoje zdravje začeli vračati nazaj. Zavedam se namreč omejenosti časa, ki ga imamo in nezdravega načina življenja, ki ga živimo.

Zato naznanjam, da:

12. oktobra za vas odpiram vrata

* AKADEMIJE ZDRAVJA *

Vsa znanja, tehnike in metode bodo v prvi vrsti namenjena VAM, da se najprej okrepite in se začnete spet dobro počutiti v svojem telesu ter tako pripravite odskočno desko za transformacijo na več področjih: fizičnem, čustvenem in mentalnem.
V drugi vrsti pa bodo vašega znanja deležni tudi vaši bližnji – DRUŽINA, PRIJATELJI, OKOLICA – saj boste pridobljena znanja preko sebe širile naprej in tako poskrbele za dobrobit vseh.

Ženske smo namreč ‘narejene’ za poučevanje, sodelovanje in povezovanje, za skrb in nego, za ravnovesje. A vse to lahko udejanjamo, le če imamo trdne temelje, dovolj moči v sebi. Če smo ‘prazne’, utrujene in nezadovoljne, smo nemočne narediti kakršnokoli spremembo. Pri sebi ali svojih bližnjih.

Zato vabim vse, ki ste pogosto bolne in imate šibak imunski system, se prezgodaj starate in vam telo začenja pešati, čutite neudobje v svojem telesu (teža, stres, okornost, bolečine), vas življenjski ritem vodi v izgorelost (‘burn-out’ sindrom), skrbite za vse okrog sebe, le zase ne (‘pozabila sem nase’ sindrom), želite svoji družini predstaviti zdrav način življenja, želite spremeniti vaše vsakdanje navade, želite vrhunsko zdravje in ste za to pripravljene delati;

na 10-tedensko šolanje,

kjer boste preko anatomije, fiziologije, psihologije in naravnih metod zdravljenja spoznale delovanje vašega telesa, njegove zakonitosti ter se naučile sodelovati z njim in mu pomagati. Izvedele boste, kako živeti zdravo v okolju, kjer ste in s sredstvi, ki so vam na voljo. Da ne boste odvisne od medicine ali pomoči drugih.

Deležne boste zgoščenega znanja, intenzivnega dela, opuščanja preživetih vzorcev in ponovne izgraditve temeljev. Vse z namenom vlaganja v vašo rast in razvoj.

10 tednov = 10 stebrov zdravja, ki vključuje 10 modulov: predpriprava, predstavitev načina dela, uvodne vaje, spoznavanje, ČIŠČENJE oz. RAZSTRUPLJANJE TELESA (znotraj, zunaj), ZDRAVA PREBAVILA = MOČAN IMUNSKI SISTEM, PAMETNO PREHRANJEVANJE (hrana za bolezen : hrana za zdravje), ZDRAVJE DIHAL (nos, žrelo, grlo, sapnik, pljuča), AKTIVNA IZLOČALA (koža, pljuča, jetra, ledvice, črevesje), ZDRAVA OBTOČILA (srce, ožilje), DELUJOČA MOKRILA (ledvice, sečevodi, mehur), TRDNO OKOSTJE (hrbtenica, sklepi, močne kosti), ZDRAVE OČI, DOBER VID, OBNOVA TELESA (počitek, spanje).

Polona Schmitzberger, prof.šp. vzgoje

Kontakt

Športni klub V GIBANJU

Naslov

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana

Telefon

+386 40 99 00 22

Številka TRR pri Unicredit banki

SI 56 2900 0005 1187 242

Prijava na e-novice

Sodelujemo z

Privilegium Slovenia Pulz šport Kofler šport

Donator

Maros